Inredningsstugan

Om mig

Vem är Freja?

Freja Torsdotter har en gedigen bakgrund inom inredningsdesign, produktutveckling och renovering av både privata och kommersiella miljöer. Frejas specialitet är att planera, koordinera och hantera inredningsprojekt och interiördesign genom sina unika designlösningar. 

Freja är uppvuxen tillsammans med 2 systrar, en mamma som är konstnär och en pappa som är snickare. Detta har i sin tur format frejas intressen och kunskaper inom både design och renovering. Om freja stöter på ett hinder under en renovering eller behöver synpunkter på design, så finns alltid mamma och pappa där att rådfråga. 

Syftet med Inredningsstugan är för Freja att dela med sig av sina kunskaper, erfarenhet och öga för design till de som är intresserade av inredning, behöver inspiration eller helt enkelt vill lära sig mer. Oavsett vad du har för tidigare erfarenheter och bakgrund, så kommer du alltid att hitta något som passar din nivå. Vi har tips och artiklar för både avancerade och mer triviala projekt. 

Freja kan såklart inte allt inom inredning, då inredningsstilar och design snabbt förändras i samhället. Varje år dyker det upp nya trender och då gäller det att sätta sig in i och följa dessa för att hänga med och inte halka efter. Freja försöker hela tiden att följa trenden, men har även som mål att skapa nya trender och göra dem virala. Freja tar gärna emot tips och synpunkter från dig för att diskutera och bolla idéer tillsammans med dig. Det kan till och med leda till att du får möjligheten att bli publicerad här på Inredningsstugan. 

Följ mig

Följ mig på sociala medier för mer inredning!