Inredningsstugan

Svensk Arbetsklättrings Fasadrenovering i Stockholm är en pålitlig entreprenör när det gäller fasadrenovering. Vi har de senaste tio åren renoverat hundratals fastigheter i Stockholm och har fått nöjda kunder. Vårt företag använder arbetsklättring som accessmetod vid fasadrenovering, vilket gör det möjligt för oss att utföra både mindre och större arbeten på ett säkert, ergonomiskt och bekvämt sätt.

Vi kan stolt säga att vi utför arbete av högsta kvalitet och har många referensjobb som du som kund kan titta på för att bilda dig en egen uppfattning. Vårt arbete leds av erfarna projektledare som är enkla att kommunicera med. Vi ger alltid relevant information och tydlig kommunikation för att spara tid och energi för våra kunder.

En av fördelarna med vår arbetsmetod är att vi är alltid konkurrenskraftiga i pris tack vare att vi inte behöver använda byggställningar eller liftar. Vi stör även boende och andra i fastigheten minimalt och sliter inte på markytorna nedanför fastigheten.

Vi erbjuder kostnadsfri offert och rådgivning gällande vilka åtgärder som behövs göras på din fasad. Vi har alla försäkringar som behövs och arbetar med mycket högt säkerhetstänk enligt arbetsmiljöverkets regler.

Fasaden är fastighetens skydd mot väder och vind, och det är därför viktigt att hålla den i gott skick. Vi arbetar med olika typer av fasader och fasadmaterial, men det är oftast putsfasad och tegelfasad vi arbetar med. Vi har även kunskap om fastighetens alla olika delar och tittar alltid på helheten när vi besöker eller utför arbeten på en fastighet. Vi kan tack vare vår arbetsmetod med lätthet komma åt alla delar på fastigheten och upptäcka enklare mindre åtgärder som kan spara stora summor på sikt för våra kunder.

Kontakta oss redan idag för att boka ett möte och få en kostnadsfri offert och rådgivning om vad som behöver göras på din fasad. Vi lovar att ge dig en högkvalitativ och konkurrenskraftig service som du kommer att vara nöjd med!