Inredningsstugan

Inredningsguide

Naturligt vackra växtväggar med konstgjorda växter

Inred hemmet eller företaget med konstgjorda blommande krukväxter

Det finns olika typer av konstgjorda växter, det finns konstgjorda blommande krukväxter, mindre gröna växter och mellanstora växter upp till konstgjorda träd för inomhusbruk. Det finns även utomhusväxter som har verkligen tål att vistas utomhus då dessa har skapats för detta ändamålet.

Skulle du vilja ha känslan av en alldeles färsk blombukett på bordet men tycker att det känns ohållbart att köpa dessa regelbundet. Då finns det speciella snittblommor och konstblommor som du kan plocka ihop din alldeles egna konstgjorda buketter, eller flera. Du kan på så sätt växla av med, vid behov och få samma lyxiga känsla som att unna dig av färska blommor.

Hur du kan skapa en naturtrogen och grönskande växtvägg

Något som är allt mer populärt inom inredning är att skapa en växtvägg av konstgjorda växter. För att skapa en naturligt grönskande vägg hemma eller utomhus på den inglasade altanen eller balkongen. Växtväggar är i princip vertikala trädgårdar som kan hängas på en vägg eller vara fristående. De är ett utmärkt sätt att lägga till lite grönska i ditt hem utan att ta upp mycket utrymme.

Skapa liv i ditt hem med konstgjorda blommor och växter

Om du letar efter ett sätt att skapa lite liv i din heminredning kan du överväga att använda konstgjorda växter. Ett av de bästa sätten att dekorera ditt hem vackert är att integrera naturliga och konstgjorda växter och växtväggar i din design. Växter ger inte bara en touch av natur till ditt utrymme, utan de kan också göra ditt hem mer inbjudande.

Om du inte vet var du ska börja kan du överväga att lägga till några blommande krukväxter i ditt vardagsrum eller kök. När du sedan har vant dig vid växter kan du experimentera med olika sätt att integrera dem i din inredning. Du kan till exempel skapa en levande vägg genom att hänga upp krukor på en tom vägg eller placera dem på hyllor så bladverket hänger ner och skapar en grönskande vägg.