Inredningsstugan

Inredningsguide

Skärmstativ som underlättar vid gaming och programmering

Fördelarna med att använda ett skärmstativ

Att välja en gamingskärm som har ett ultrabrett perspektiv kan kännas lockande, men har du funderat på ett skärmstativ. Alla spel och applikationer gör sig inte bäst på en ultrabred skärm. Har du redan en favoritskärm idag, men vill komplettera denna med några fler. Då finns det praktiska stativ som du kan använda för att montera dessa snyggt tillsammans.

Använd ett skärmstativ och dra nytta av dina skärmar fullt ut

Med ett skärmstativ kan du i det flesta fall pivot ställa skärmen, det vill säga på höjd så att du enklare kan följa olika flöden och hantera chattar som sker utanför själva spelet. Att kunna använda din skärm i vertikalt läge ger dessutom stora fördelar när du skriver eller programmerar.

Då kan du fördelaktigt använda dig av hela skärmens ursprungliga bredd, till att visa koden eller dokumentet. Kombinerar du detta med horisontella skärmar så kan du enkelt använda programmets huvudfunktioner och dela upp din arbetsyta mer effektivt.

Letar du efter ett ställe som levererar högkvalitativa kablar och tillbehör för dina tekniska behov? Då är det bara att titta på exempelvis noerdic.se. De har allt från HDMI kablar och Thunderbolt kablar, Thunderbolt adaptrar samt USB-C hubbar och USB-C kablar till bra priser.

  1. Kvalitetsprodukter: När det gäller de produkter som vi säljer är kvalitet alltid vår högsta prioritet. Det finns inga alternativ till det bästa av det bästa på lagerhyllan. På så sätt kan du kan vara säker på att du får en produkt som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.
  2. Konkurrenskraftiga priser: Även om det bara finns högkvalitativa artiklar betyder det inte att dem tar ut dyra premiumpriser. Faktum är att priserna är mycket konkurrenskraftiga, så du kan få det bästa för pengarna.
  3. Exceptionell kundservice: Har du en fråga om en av produkterna? Med kunniga och vänliga kundtjänst som gärna hjälper till, får du tips och råd på vilka produkter du kan välja.

Om du letar efter en pålitlig källa för alla dina högkvalitativa tekniska behov, behöver du inte leta längre än till noerdic.se. Med konkurrenskraftiga priser och exceptionell kundservice ser dem till att du hittar exakt det du letar efter och mer därtill.