Inredningsstugan

Inredningsguide

Artwood och Rowico samt 101 Copenhagen till din heminredning

Det bästa inredningsmärkena från Artwood till Rowico

Är du i behov av en liten uppfräschning av ditt hem kanske något från Artwood eller Rowico till din inredning? Eller mer specifikt en letar du specifikt efter en Carmen Stol till köket, eller en silkeslampa från Oi soi oi.

Kanske har du äntligen kommit igång med den köksrenovering som du har skjutit upp i åratal. Eller kanske vill du bara byta ut din vardagsrumsinredning inför den nya säsongen. Vad det än är för projekt du har i tankarna så kan du få mer inspiration på exempelvis husetbreve.se.

Där finns allt du behöver när du ska kunna inreda stilrent och snyggt. Deras produkter är noggrant utvalda och finns i ett brett utbud. Både när det gäller inredningsmärken och andra stilar som passar alla typer av smaker och stilar.

Skandinavisk design från 101 Köpenhamn

Om du letar efter moderna, minimalistiska föremål med skandinavisk känsla är 101 Copenhagen varumärket för dig. Deras rena linjer och dämpade färger är perfekta för att skapa ett lugnt och stilfullt utrymme. Dessutom är deras produkter vackra att ställa fram några snygga och hållbara blommor. Underbara produkter som passar för att dekorera med, där du behöver lyfta upp med vacker design.

Söndagens nygräddade scones, på ett klassiskt och vackert Laura Ashley porslin?

Om du vill ha klassisk brittisk stil med en vacker stil, behöver du inte leta längre än till Laura Ashley. Deras kollektion innehåller vackra blommönster, fina spetsdetaljer och mjuka pastellfärger. Laura Ashley är perfekt om du vill ha en romantisk, mjukare estetik i ditt hem.

Gör livet lite enklare med Chamois bordsdukar

Chamois handlar om att göra ditt liv enklare. Inga mer krångliga dukar eller frustrerande rynkor som ger ett slarvigt intryck på dukningen. Bordsdukar är tillverkade av ett skrynkelhärdigt tyg som är väldigt enkelt att ta sköta om. Chamois har allt du behöver för att göra värdskapet till en enkel match.

Detta gör att du kommer vilja ha fler middagsbjudningar med större regelbundenhet. Du hittar allt från dukar och servetter till bordstabletter och buffélöpare. De har till och med diskhanddukar och förkläden som passar in, vilket är underbart i ett rent inredningsperspektiv.