Inredningsstugan

Inredningsguide

Ta ditt lastbilskörkort i Jönköping med Truckutbildarna

Letar du efter ett truckutbildning i Jönköping? Sök inte längre än till Truckutbildarna, den främsta leverantören av lastbilsutbildningar i området. Med våra erfarna instruktörer och toppmoderna lokaler ser vi till att våra elever får den bästa möjliga utbildningen som finns. 

Vad vi erbjuder 

På Truckutbildarna erbjuder truckutbildning, som täcker alla grunder som du behöver veta för att få ditt truckkort. Detta inkluderar körteori, praktiska lektioner om hur man kör en lastbil på ett säkert och effektivt sätt, samt tips om lastning/lossning och trånga manövrar. Vi erbjuder även ytterligare kurser som avancerad körteknik, lasthantering och hantering av farliga material om du vill bli en ännu bättre förare.

Våra instruktörer 

På Truckutbildarna anser vi att kvalitativ undervisning är nyckeln när det gäller att lära sig köra lastbil på ett säkert och effektivt sätt. Därför är alla våra instruktörer certifierade yrkesmän med decennier av erfarenhet inom branschen. De brinner för sitt arbete och är engagerade i att ge en trevlig inlärningsupplevelse för varje elev som de undervisar. 

Om du letar efter en heltäckande truckutbildning i Jönköping ska du inte leta längre än till Truckutbildarna! Med erfarna instruktörer, förstklassiga lokaler och omfattande kurser som täcker allt från grundläggande körkunskaper till avancerade manövrar! Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att ta ditt truckkort!