Inredningsstugan

Inredningsguide

Roslagens Fasadkonsult 

Står du inför fasadproblem på din fastighet? Då har du kommit till rätt ställe! Vi på Roslagens har precis meddelat att vi nu har specialiserade fasadkonsulter med högsta kompetens inom puts och murverk. Detta innebär att vi nu är bättre rustade för att ge våra kunder bästa möjliga lösningar på deras fasadproblem. Låt oss ta en närmare titt på varför detta är ett så viktigt steg framåt för oss. 

Fördelarna med att ha vår fasadkonsult 

Tack vare vår nya specialiserade konsult kan vi nu erbjuda mer omfattande tjänster än någonsin tidigare. Vår konsult har stor kunskap om alla aspekter av puts- och murningsarbeten, så alla frågor som rör dessa ämnen kan tas om hand snabbt och effektivt av dem. Oavsett om det handlar om att reparera befintlig puts eller installera helt ny beklädnad ser vår konsult till att allt görs på rätt sätt så att du inte behöver oroa dig för att ytterligare problem ska uppstå längre fram. 

Vi på Roslagens förstår hur viktigt det är för både husägare och företagare att få tillgång till kvalitetslösningar när det gäller deras fasader. Därför är vi stolta över att kunna meddela att vi nu har en specialiserad fasadkonsult som har den högsta kompetensen inom puts- och murningsarbeten – så vad ditt problem än är, vet att du kan räkna med oss! Kontakta oss redan idag om du vill ha mer information om hur vår erfarna konsult kan hjälpa dig att lösa dina fasadproblem redan idag.