Inredningsstugan

Inredningsguide

Företagsskyltar – Organisera arbetsutrymmen!

Kontorsskyltar, anvisningsskyltar samt wc och omklädningsrumsskyltar är viktiga för att skapa ett organiserat och användarvänligt arbetsutrymme. Med rätt skyltar kan man säkerställa att besökare, anställda och kunder lätt hittar rätt plats. Här berättar jag mer vad man bör tänka på när man väljer företagsskyltar.

Anvisningsskyltar

För att välja rätt företagsskyltar för kontor så behöver man först och främst tänka på vilken typ av skylt man behöver. För anvisningsskyltar är det viktigt att texten och symbolerna är tydliga och lättförståeliga. Skyltarna bör också vara färgglada och passa in med företagets färgschema. För wc och omklädningsrum så bör man välja företagsskyltar som är tydliga och lättförståeliga både på svenska och engelska.

Receptioner

Företagens receptioner är ofta den första platsen som besökare stannar vid. Därför är det viktigt att ha professionella företagsskyltar som ger en välkomnande känsla. Skriv ut företagets namn och logotyp på en skylt och sätt den på väggen bakom receptionen. Det skapar en bra första-impression som kan påverka potentiella affärsmöjligheter.

Placering

Det är också viktigt att tänka på montering när man väljer företagsskyltar. Skyltar som är placerade på väggen bör inte sitta för högt upp eller för lågt ner. För skyltar som ska placeras på dörrar så bör man också tänka på att skylten syns tydligt både från insidan och utsidan av dörren.

Sammanfattning

Det finns många viktiga faktorer att tänka på när man väljer företagsskyltar för kontor. Från att välja färger som passar med företagets färgschema, till att tänka på montering och placering, alla detaljer är viktiga. Företagsskyltar kan göra en stor skillnad i hur välkomnande eller professionell ditt företag verkar. Med rätt valda skyltarna från Sign Office kan du ge företaget en professionell image och skapa en lättförståelig och organiserad arbetsplats.